Other side of me

Monday

Iklan : Set bersalin untuk di let go

Assalamualaikum

Set bersalin tak lengkap untuk di let go.

Salah sorang member saya yang bersalin czer tak sempat nak guna param, pilis dan tepel dari set bersalin tropical herbs. So saya tolong dia let go bagi sesiapa yang berminat.


Param (penghangat badan) - 10 peket
Pilis (Yang sapu kat dahi) - 10 peket
Tepel (Sapu di pinggang) - 10 peket

Hanya RM20. 

Cara penggunaannya hanya dengan bancuh dengan air suam dan sapu di seluruh badan (param), di dahi (pilis) atau di perut (tepel). Sangat berkesan untuk bantu rampingkan semula pinggang dan param tu boleh scrub terus badan ketika mandi.

Review dan cara guna boleh rujuk di entry : Review set bersalin tropical herbs

Sangat sesuai bagi yang nak cuba berpantang cam orang zaman dulu. Hehehe..

Minyak baby boleh dibeli berasingan. Harga RM28

Bengkung ni pulak bengkung tali kasut. Senang nak pakai sendiri. Ada dua helai.

Ukurannya 117cmx44cm (lebih kurang)

Harga nak letgo RM25 setiap helai. Kalau ambik dedua boleh kira RM20x2.

Kalau berminat boleh email kepada kesoma.rai@gmail.com atau komen di bawah ni.

Daa

6 comments:

*azni* said...

kak,bengkung tu dah dipakai ke?saya nak bengkung tu satu..nnt akak emel ke snowbear_x@yahoo.com

Rai Ourkizuna said...

azni,
bengkung tu da pakai..da emel..

*azni* said...

kak,xdpt pun emel tu..kt spam pun xde..akak emel kat ninihanafi@gmail.com

Rai Ourkizuna said...

azni,
da email kat ninihanafi@gmail.com..

Nanie said...

salam sis, sy ryane.. nak set param, pilis n tepel tuh.. masih ade lg ke?

Rai Ourkizuna said...

Salam Nanie,
sori lambat reply. Saya cuti bersalin. Tu yg tak check blog. Set tu da sold out la. Maaf ya.

Blog Widget by LinkWithin